Про SiteLabs SLS

 

SiteLabs sls.name System+Раді вітати Вас у SiteLabs – комплексі web-лабораторій для навчання розробці web-сайтів та зв’язаних систем.

SiteLabs SLS -це комплекс віртуальних навчально-наукових лабораторій з вивчення, розробки й дослідження  web-сайтів і зв`язаних web-систем методами системної інженерії.

Кожна web-лабораторія у SiteLabs  (SiteLabs DSS-BI  +  Sitelabs SLS)  після закінчення у ній навчання може містити розроблені студентами сайти на Joomla! (на час публікації  у “SiteLabs DSS-BI”)  і WordPress (на час публікації у “SiteLabs DSS-BI”), блог Blogger, навчальний web-магазин (OpenCart, PrestaShop, osCommerce чи інший, як правило у формі вбудованого плагіну до сайту), форум, ін. Кожен розроблений сайт також має зв`язані відповідні бізнес-канали у соцмережах  Google+, YouTube, Facebook, Twitter, Pinterest та інші, а також зв’язані індивідуальні канали студентів у цих соцмережах. До складу кожної розробленої web-системи також входять приєднані аналітичні засоби: Google Analytics та ін., інструменти для веб-майстрів Google, Bing та ін. Для студентів, які раніше освоїли вказані CMS та соцмережі є можливість обрання інших web-систем для вивчення – всього біля 300 різноманітних web-систем.

Web-система підтримки мережевого навчання і групової роботи “Система+” є достатньо складною великою ієрархічно-синергетичною мережевою системою. Вивчення особливостей (переваг і недоліків) побудови підсистем “Системи+”, їх розвитку й адміністрування  у процесі роботи студентів підтримує процес формування ментальності майбутніх системних інженерів, яка заснована на знаннях, уміннях і навичках роботи у складі робочої групи з розробки складних ієрархічно-синергетичних систем.

Більш грунтовна інформація про  SiteLabs SLS і зв’язані системи  розміщена на сторінці Про SiteLabs SLS.

 Обмеження сайтів, які розроблені у SiteLabs

Розроблені сайти у SiteLabs не є повнофункціональними, тому що вони розробляються за обмежений час лабораторних робіт та практичних занять і призначені для засвоєння розробниками базових знань, умінь і початкових навичок зі створення сайтів і зв’язаних інформаційних й аналітичних систем.

Базовий рейтинг (відвідуваність) сайтів у домені SLS.NAME можна переглянути у Alexa.com.

Базовий рейтинг (відвідуваність) сайтів у домені DSS-BI.COM.UA можна переглянути у Alexa.com

Далі авторське відео, у якому показані деякі власні навчальні і практичні роботи і відповідні web-компетенції, які отримали студенти  під час вивчення навчальних дисциплін Вебтехнології й АСУ СП.

https://www.youtube.com/watch?v=SuxuM2iAKQA

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.